Instalace výparníku u našeho zákazníka

16. 05. 2019
Vyráběli jsme na zakázku reversibilní výparník pro osazení do střešní jednotky na budově společnosti OFFICE DEPOT. Museli jsme přepočítat původní výměník tak, aby náhradní díl do jednotky nejen pasoval, ale především dodával požadovaný výkon.

Vzhledem k tomu, že bylo nutné výměník dopravit na střechu budovy pomocí jeřábu, tak jsme přidali k běžnému designu výměníku i následující prvky:

  • pole děr Ø 5 mm pro přichycení výměníku samořeznými šrouby přímo k jednotce,
  • demontovatelné krycí plechy pro usnadnění přístupu a zapojení chladícího okruhu,
  • krycí podélník, který slouží jako ochranná stříška nad výměníkem,
  • manipulační díry pro zavěšení na jeřáb.

Vše proběhlo dle plánu, výměník na místo přesně sedl a jednotka byla zprovozněna. Potěšilo nás, že zákazník byl s naší prací spokojen.